HomeFeaturedFocusTOP 5 functii ale lui LG G2 mini

TOP 5 functii ale lui LG G2 mini

LG G2 mini 003

LG G2 mini este un smartphone interesant datorită prețului pe care îl are versus utilitatea pe care o oferă. Și după cum bine știți, utilitatea are ca și componentă principală pleiada de funcții disponibile pe aparat.

Un TOP 5 al celor mai importante lucruri pe care le veți putea face cu LG G2 mini arată cam așa:

1. QSlide: mai multe aplicații deschise simultan pe ecranul lui LG G2 mini

LG G2 mini 010

Este o funcție pe care o folosim de când ne știm pe Windows: măcar două aplicații deschise simultan pe ecran. De ce nu am vrea să avem așa ceva și pe Android?

Ei bine, deși vorbim de un smartphone cu o configurație care vizează zona mai de jos a pieței, LG G2 mini aduce utilizatorilor ceva din caracteristicile modelului LG G2 sau ale lui LG G Flex: este vorba de QSlide, funcția prin care două aplicații pot fi rulate în paralel pe ecran.

Se activează extrem de simplu: deschideți zona de notificare, apăsați pe butonul QSlide și o să vedeți că apare o listă cu mai multe aplicații pe care le veți putea folosi în paralel. Fiind introdusă de LG și nu de Google, nu toate aplicațiile pe care le aveți pe telefon vor putea rula în paralel, așa că sunteți limitați la o combinație de două dintre cele listate. Adică Video, Browser, Phone, Calendar, Messaging (SMS), Memo, File Manager, Email, Calculator.

Dintre ele veți aprecia cu siguranță combinația de player video și browser sau email. Vă uitați la un film și în paralel citiți ceva pe net sau răspundeți la un email.

2.  Lock screen inteligent: Quick Window

Introdusă odată cu LG G2, facilitatea de a afișa informații doar pe o anumită porțiune de pe ecran e prezentă și pe LG G2 mini. Aveți nevoie doar de o husă specială (cea din imagine se poate găsi la Mobiledirect, la fel ca și alte huse pentru LG G2 mini) și automat funcția este activă. La fel ca pe un ecran complet, pe lockscreen-ul în miniatură primiți informații relevante despre activitatea smartphone-ului.

LG G2 mini 046

La ce vă ajută? În primul rând că se consumă mai puțină energie. În al doilea rând, arată mult mai interesant și nu e nevoie să deschideți de fiecare dată husă ca să vedeți ce e nou în smartphone.

3. Knock: deblocare personalizată

LG G2 mini 020

Pentru cazurile în care poate că nu folosiți o husă specială, care să activeze QuickWindow, aveți la dispoziție o altă facilitate prin care să faceți aparatul să se comporte exact cum doriți:Knock Code. E vorba despre posibilitatea oferită oricărui utilizator de LG G2 mini de a crea propria modalitate de deblocare, cu o singură mână: folosiți-vă imaginația și creați un cod propriu de deblocare. Îl veți ști numai dumneavoastră și fără el nimeni nu vă va putea accesa telefonul. Scăpați așa de clasica modalitate de deblocare din Android.

4. Remote Control: QRemote

LG G2 mini 007

QRemote aduce un plus important pe LG G2 mini: îl transformă în telecomandă universală pentru un set important de electronice pe care le avem prin casă. În primul rând pentru televizor: cu o simplă activare a Q Remote, LG G2 mini devine telecomandă pentru televizorul (sau televizoarele) dumneavoastră. Va fi necesar să faceți niște mici pași pentru a seta corespunzător televizorul și apoi aveți telecomandă la purtător.

Sigur telefonul poate fi găsit mult mai ușor decât telecomanda, nu?

Ce e și mai fain este că prin detecția rețelei WiFi, se poate face o separare a modurilor de funcționare, putând fi definite mai multe conexiuni către mai multe aparate, recunoscute automat de sistem.

5. Fotografierea facilă

LG G2 mini 052

Pentru G2 LG a venit cu ideea să pună pe spatele aparatului un buton hardware, cu destinații multiple. Pe lângă pornire/oprire, el mai poate fi folosit și pentru fotografiere. Țineți apăsat pe el și faceți poze mai rapid.

Sigur nu veți găsi așa ceva pe smartphone-uri similare ca preț.

Vă ajută să profitați mai bine de momentele importante și la nevoie să faceți pozele pe care vi le doriți!

 

Orice smartphone trebuie să fie privit din prisma a trei elemente: utilitate, funcții software și componente hardware. De cele mai multe ori, când un utilizator obișnuit face alegerea, el va ține cont în primul rând de buget, iar ca să poată să se încadreze în el, va fi nevoit să crească una dintre cele trei valențe în detrimentul celorlalte două. E ca și cum te-ai juca cu un triunghi, la fiecare modificare a unei laturi, celelalte două sunt implicate automat. În cazul lui LG G2 mini, dacă ajungeți să vă gândiți la ce poate să vă ofere, funcțiile de mai sus sunt definitorii și dau plusul necesar pentru a se evidenția în lupta cu competitorii.

Țineți minte asta!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

4 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep