HomeFeaturedFocusVodafone la mondiale, aplicatie Android pentru urmarit indeaproape World Cup 2014

Vodafone la mondiale, aplicatie Android pentru urmarit indeaproape World Cup 2014

poza 1

Chiar în ziua începerii Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia Vodafone a lansat o aplicație proprie cu care abonații Vodafone pot să stea conectați permanent la cele mai noi informații de la mondial. Vodafone La Mondiale se alătură celorlalte aplicații deja disponibile sub brandul Vodafone pe iOS și Android, disponibile pe www.vodafone.ro/aplicatii.

AplicatiaVodafone la Mondiale” le va permite utilizatorilor sa afle in timp real cele mai noi informatii privind rezultatele meciurilor in cadrul Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia si sa fie in permanenta conectati la evolutia echipei preferate. Totodata, aplicatia va cuprinde articole si cronici semnate de unii dintre cei mai buni jurnalisti sportivi din lume, acreditati de FIFA, precum si programul, rezumatele si diverse statistici privind meciurile disputate. Aplicatia va putea fi descarcata din Google Play si App Store* si este compatibila cu telefoanele care functioneaza pe sistem de operare Android sau iOS*. In curand, aplicatia va contine si o sectiune interactiva cu teste zilnice, formate din 20 de intrebari din istoria Cupei Mondiale. Toti cei care vor raspunde corect la intrebari vor intra automat in tragerea la sorti saptamanala.

Versiunea de Android pentru Vodafone la Mondiale este deja disponibilă în Android Play Store aici, în App Store o să apară abia mâine.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep