HomeEvenimenteA doua editie Microsoft Summit vine pe 12-13 noiembrie la Bucuresti. 40%...

A doua editie Microsoft Summit vine pe 12-13 noiembrie la Bucuresti. 40% discount pentru entuziasti!

Microsoft Summit

O să avem și în 2014 Microsoft Summit! Se va întâmpla pe 12-13 noiembrie, la București. După ce anul trecut Microsoft Summit a reușit să organizeze cel mai mare eveniment despre tehnologie și business din România, cu peste 1200 de participanți, anul acesta va exista o reeditare.

Michal Golebiewski, Director de Marketing și Operațiuni, Microsoft România: „Vă invităm la Microsoft Summit 2014! Vom valorifica experiența primei ediții a Microsoft Summit, bine primită în ecosistemul nostru de clienți și parteneri, cu obiectivul de a oferi din nou cel mai important eveniment de tehnologie și business al anului în România. Într-un context definit de mobilitate și cloud, designul Microsoft Summit va fi centrat pe dezvoltarea competențelor IT pentru profesioniștii din industrie și pe impactul tehnologiilor în productivitatea companiilor. Începând de astăzi, vă recomandăm să beneficiați de oferta de înscriere timpurie pe www.mssummit.ro”.

La fel ca anul trecut va exista o lungă listă de speakeri pe diverse tehnologii Microsoft. În momentul de față Don Grantham, Președinte, Microsoft Central & Easter Europe și David Chappell, Principal, Chappell & Associates deschid lista de experți locali și internaționali invitați la această ediție a Microsoft Summit.

Lista de sesiuni și subiecte nu este încă finalizată, planul este ca participanții să aibă acces la peste 45 de sesiuni de prezentări, demonstrații și studii de caz axate pe cele mai noi tendințe și impactul lor asupra afacerilor, precum și cele mai noi tehnologii Microsoft adaptate fiecărui tip de business.

Din experiența altor evenimente similare, a IT Camp și Microsoft Summit-ului de anul trecut vă sfătuiesc să vă blocați deja data în calendar și să faceți tot posibilul să nu ratați conferința. E un moment oportun de a primi informații noi și detaliate despre tehnologiile Microsoft de la oameni care lucrează efectiv cu ele. Totodată Microsoft Summit e cu siguranță locul în care veți putea să vă întâlniți cu crema IT-ului românesc.

Doritorii se pot înscrie din acest moment pe www.mssummit.ro și vor beneficia de o reducere de 40% până pe 25 septembrie 2014 (în limita stocului disponibil).

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep