HomeFeaturedFocusVodafone va invita la concertul BEAUTIFUL ROMANIA REMIX pe 27 iunie

Vodafone va invita la concertul BEAUTIFUL ROMANIA REMIX pe 27 iunie

Screenshot_aplicatie 1Screenshot_aplicatie 2

Vodafone vă invită la BEAUTIFUL ROMANIA REMIX, un show realizat ca parte a programului FIRSTS (cel prin care sunt suținuți oamenii deosebiți care își propun să realizeze premiere deosebite ajutați de tehnologie), duminică 27 iulie de la ora 19:00, în Piața George Enescu din București. Concerul live va fi susținut de Zbod și Zdub alături de trupele Vama, Gojira & Planet H si Beck Corlan.

Tot atunci fa fi și un spectacol de proiectii multimedia, inspirat de pozele trimise de public. Pozele selectate pentru proiectii surprind conceptul de “Romania frumoasa”/“Beautiful Romania” si apartin utilizatorilor care au fotografiat, cu aparatul foto sau cu telefonul mobil, locuri pitoresti din intreaga tara. Accesul publicului la eveniment este gratuit si se va face incepand cu orele 18:00.

Mi se pare tare ideea Vodafone de a pune la dispoziția utilizatorilor o aplicație mobilă gratuită, “Beautiful Romania Remix”.

Ea va permite publicului sa participe activ in timpul evenimentului si sa realizeze cea mai speciala deschidere de concert din Romania. Astfel, inainte de momentul in care trupa Zdob si Zdub va urca pe scena, aplicatia va sincroniza telefoanele tuturor persoanelor prezente si va reda, simultan, din mii de telefoane mobile, piesa “Zdubii bateti tare”. Aplicatia este compatibila cu sistemul de operare Android si poate fi descarcata din Google Play sau accesand acest link: http://www.vodafone-live.ro/remix. Aplicatia va fi, in curand, disponibila si pentru telefoanele cu sistem de operare Windows Phone.

poster_beautiful romania remix

Și românii au acces în programul FIRSTS. Cei care au idei ambițioase și își doresc să își vadă visul împlinit, cu ajutorul Vodafone, se pot înscrie pe site-ul www.firsts.com, până pe 15 august. Un exemplu a fost tentativa de doborâre a recordului mondial de vorbit la telefon, eșuată din păcate.

Premiul cel mare va consta în susținere materială pentru realizarea proiectului câștigător, precum și în producerea unui film documentar care va fi promovat ulterior pe toate canalele de social media ale Vodafone Romania și pe site-ul www.firsts.com.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

  1. Ce dragut va fi momentul cand aplicatia va sincroniza telefoanele tuturor persoanelor prezente si va reda, simultan, din mii de telefoane mobile, piesa “Zdubii bateti tare”

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep