HomeFeaturedFocusA venit si aplicatia oficiala Fitbit pentru Windows Phone 8.1

A venit si aplicatia oficiala Fitbit pentru Windows Phone 8.1

fitbit-windows-phone-640x426

Fitbit, compania care a creat seria de dispozitive inteligent de monitorizare a activității fizice a lansat (în sfârșit) o aplicație oficială și pentru platforma Windows Phone. Acum Fitbit One, Flex sau Force (dacă mai aveți așa ceva) poate să fie sincronizat și cu smartphone-ul Windows pentru ca datele relevante despre activitatea fizică să poată fi consultate mai simplu.

 

4cb1649d-3d3c-495a-9967-7c41eaccc432b087c8d9-1f96-4674-9306-4a959658ec41

Pentru mine lipsa aplicației dedicate de sincronizare pentru Windows Phone a fost motivul principal pentru care am stat departe de acest produs. Acum că a venit, e cazul să dau comanda în SUA pentru așa ceva Zâmbet.

Aplicația Fitbit de Windows Phone permite monitorizarea distanțelor parcurse, a scărilor urcate, a greutății, caloriile arse etc. și dacă e cazul, să fie partajate cu prietenii. Din păcate însă, actuala versiune nu știe să facă sincronizarea automat și va fi nevoie să fie lansată și să se lanseze automat procesul de sincronizare – am înțeles că un update ce rezolvă și acest inconvenient este foarte aproape.

În acel moment și Live Tile-ul Fitbit va putea fi folosit la capacitate maximă, informațiile noi urmând să apară automat pe ecranul Windows Phone 8.1, utilizatorul având posibilitatea să fie informat în mod automat, fără lansarea prealabilă a aplicației.

Fitbit for Windows Phone 8.1 v1.0.72 e disponibilă pentru download gratuit în Windows Phone Store și poate fi descărcată urmând link-ul de aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep