HomeFeaturedFocusDoi romani sunt hotarati sa doboare un record mondial: la vorbitul la...

Doi romani sunt hotarati sa doboare un record mondial: la vorbitul la telefon

baby phone

Doi români, Alin Popa si Andreea Dragoi, cu ajutorul Vodafone și-au propus să doboare recordul mondial la vorbitul la telefon. Pentru asta cei doi trebuie să vorbească neîntrerupt preț de 54 de ore și 5 minute și vor deveni oficiali cei mai ”vorbăreți” oameni de pe Pământ.

Deși pare simplu, în realitate nu e chiar așa.

Pentru ca initiativa sa fie omologata de catre expertii de la Guiness World Record, trebuie indeplinite o serie de conditii, cum ar fi:

· Subiectele de discutie nu trebuie sa se repete pe durata intregii conversatii;

· Fiecare participant trebuie sa isi aduca propria contributie in dialog si sa nu faca pauze mai lungi de 10 secunde;

· Convorbirea trebuie sa aiba sens logic, iar raspunsurile scurte de tipul “da”/”nu” nu sunt acceptate;

· Conversatia este tradusa simultan de traducatori specializati in asa fel incat sa poata fi urmarita de catre expertii Guiness;

· In timpul pauzelor, apelul trebuie sa ramana activ; daca dintr-un motiv sau altul, apelul este interupt, reconectarea trebuie sa se faca in maxim 30 de secunde;

· Cei doi protagonisti au dreptul la 5 minute pauza dupa fiecare ora completa de conversatie; iar pauzele pot fi cumulate. Celor doi le este permis sa manance si sa bea in timp ce vorbesc la telefon;

· Telefoanele mobile utilizate in timpul convorbirii se pot tine la incarcat pe tot parcursul evenimentului;

· Cei doi au dreptul sa foloseasca o lista de subiecte de discutie, iar publicul este invitat sa intervina cu propuneri pentru alte subiecte.

Încercarea celor doi a început deja de 32 de ore. Toată povestea este transmisă live de Vodafone pe pagina de Facebook https://apps.facebook.com/dragoste-fara-limite/. Intrați dacă vreți să îi vedeți despre ce vorbesc și dacă mai rezistă. Sau poate vreți să le propuneți niște subiecte de discuție ca să îi ajutați să treacă mai repede prin încercare.

 

smartphone talking

Convorbirea celor doi a inceput marti, 8 iulie, la ora 13.00. Pe toata durata evenimentului, fiecare dintre ei se va afla intr-un magazin Vodafone: Alin este in magazinul din Calea Mosilor, Bucuresti, iar Andreea, in magazinul din Strada Augustin Pacha nr 2, in Timisoara.

Și era să uit: Alin și Andreea vor deveni protagoniștii campaniei de promovare Vodafone RED ”Românii au inițiativă”.

Noul spot pentru abonamentele Vodafone RED se inscrie in campania de comunicare “Romanii au initiativa”. Campania este construita in jurul unor personaje reale, care isi spun povestile si explica modul in care serviciile Vodafone le-au imbunatatit viata. Alin Popa (30 de ani, Bucuresti) si Andreea Dragoi (26 de ani, Timisoara) sunt amandoi actori si s-au cunoscut in 2009, la un spectacol de teatru, iar de atunci formeaza un cuplu.

Cum deja jumătate de drum e parcurs, le dorim succes în continuare!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

3 COMENTARII

  1. colega mea a vorbit 7500 de minute pana a intrat la frauda ca a depasit minutele nelimitate de la rds , ca altfel mai vorbea . deci 32 de ore nu e cine stie ce

  2. Foarte tare , le tinem pumnii , nu e usor deloc ….Sper sa reuseasca , am incredere in ei ca sunt ambitiosi si ca stiu in ce s-au angajat . Bafta .

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep