HomeFeaturedFocusExista VAIO dupa Sony

Exista VAIO dupa Sony

Dacă ați prins jocul de cuvinte pe care l-am încercat, atunci o să continui și o să spun că viață există și într-o plantă dintr-un ghiveci. Cam așa văd eu și tentativa de a ține în viață linia VAIO, sub propriul brand, motiv pentru care, merg mai departe cu comparația și particularizez planta din ghiveci ca fiind un bonsai. Nu de alta, dar produsele VAIO se vor vinde doar pe piața din Japonia.

Bonsai (în japoneză însemnând aproximativ “grădinărit în tavă”) este arta și știința de a crește plante și arbori miniaturali, prin creșterea acestora forțată în spații mult mai restrânse decît sunt necesare în mod natural dezvoltării lor, prin conducerea și tăierea adecvată a ramurilor și prin hrănire minimală cu apă și îngrășăminte. Sursa: wikipedia.

Și dacă vi se pare că am exagerat prea mult cu această comparație, cele două produse “lansate” de VAIO sunt identice cu ceva mai vechile Sony VAIO Pro 11 și Sony VAIO Fit 15, singura deosebire fiind că le lipsește din denumire și de pe carcasă Sony.

Eu sper totuși că voi vedea și realizări mai notabile ale lui VAIO, chiar și pe piața niponă. Alfel, tare îmi este că micul bonsai se cam usucă iremediabil!

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep