HomeFeaturedFocusiPhone 6 disponibil deja la precomanda

iPhone 6 disponibil deja la precomanda

Nu vă alarmați, este vorba despre ediția personalizată de către cei la de Brikk, specializați în împopoțonarea inutilă a unor telefoane obișnuite. Mă rog, iPhone 6 nu este încă un telefon obișnuit, dar va deveni unul. Iar personalizarea respectivă presupune o carcasă din aur de 24 de karate, aur roz sau platină, plus câteva cristale și diamante. Mai pe scurt o țigănie. Dar una care costă, de pe la 4495 de dolari, până la peste 8000 de dolari.

Pentru cei pasionați mai mult de tehnologie decât de alte bliz-bliz-uri, este vorba despre modelul cu ecran de 4,7 inchi și memorie internă de 128 GB.

Un avans de 500 de dolari se va depune din momentul lansării comenzii. Care nu se știe când va fi onorată, undeva la 3-4 săptămâni de la disponibilitatea originalului, de care este nevoie pentru marele proces de prelucrare.

“Each piece is disassembled inside Brikk’s state-of-the-art laboratory in Los Angeles, USA by a team of highly skilled engineers. They are hand polished, prepared and plated with five layers of diverse metals before their final plating in either two layers of gold or platinum.”

Ceea ce mă frământă totuși pe mine, este altceva. Care Mama Zmeilor este diferența între acești mari producători de accesorii luxury, cum le place pompos să se autodenumească? Până la urmă toți pun aur și sclipici pe același device. Pe care îl vând la prețuri exorbitante snobilor. Whatever!

via Forbes

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep