HomeFeaturedFocusiPhone XS cu materiale exclusiviste, de la Legend

iPhone XS cu materiale exclusiviste, de la Legend

iPhone XS Legend

Uite că nu doar rușii de la Caviar transformă telefoane oricum scumpe, în dispozitive exclusiviste și mai scumpe. Avem o companiei finlandeză (spre mirarea mea), Legend Helsinki, specializată în realizarea de serii limitate de dispozitive de top, prin folosirea de materiale premium. Și, cum era și firesc, noua serie de terminale de la Apple nu a scăpat de acest tratament.

Pentru toate gusturile și preferințele, avem iPhone XS înnobilat cu diamante, piele de crocodil sau fibră de carbon, toate cu o tentă aurie, pentru că acesta este semnul definitoriu al opulenței. Prețurile pentru astfel de tratamente ajung la peste 3000 euro, cu un maxim pentru un Apple iPhone XS Max Lu Edition 512 GB, care are un preț de 4060 euro.

iPhone XS Legend

Pentru cei mai rafinați, Legend vine cu diferite materiale de-a dreptul exotice, precum piele de piton, aligator, rechin sau chiar pisică de mare. Vă dați seama că mă abțin să nu fac niște completări urâte. O să spun totuși că, după părerea mea, pentru cei cărora li se adresează acest gen de produse, este suficient aurul și diamantele. Este păcat să hrănim un ego bolnav sacrificând animale precum pisicile de mare sau aligatorii. Dacă chiar vreți piele cu orice preț… Am zis că nu mă enervez, așa că mă opresc aici.

via Legend

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep