HomeFeaturedFocusJellyBean inca sufoca KitKat-ul! La versiuni de Android

JellyBean inca sufoca KitKat-ul! La versiuni de Android

Cum citeam eu așa liniștit care sunt ultimele cifre pe care Google le-a făcut publice în ceea ce privește versiunile de Android, m-a lovit o poftă de dulce atât de puternică încât m-am gândit că nu ar strica să exemplificăm noi voinicește cam care este realitatea. Și chiar dacă din poză nu se prea văd și procentele, pe care vi le dau mai jos, aflați JellyBean domină copios, cu 56,5 procente, în timp ce KitKat se întrezărește timid cu doar 17,9 procente.

android chart

Fără să mai insistăm pe restul versiunilor, neimportante aș spune eu, vă dau o temă de gândire. Oare câți dintre cei care au pe aparatele lor JellyBean sunt păcăliți de cifra 4 din față, în codificările Google și câți conștientizează că folosesc, de fapt, o versiune destul de veche a sistemului de operare?

În timp ce mă gândesc și eu la toată această schemă cu 4 în față, de care se bucură până și IceCream Sandwich, eu mă apuc de mâncat poza! 🙂

via Android.com

4 COMENTARII

  1. cu siguranta sunt multi care sunt multi cei pacaliti si recunosc ca si eu ma numar printre ei. Asta e, nu ma pricep si gata :)))

  2. Evident ca in cazul Android, daca pastrau o numerotare normala, unii dintre cei care au ICS sau JB s-ar fi simtit cam in urma… pe cand asa, senzatia este ca sunt la zi cu sistemul de operare… dar este doar o senzatie.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep