HomeFeaturedFocusZTE in serie completa: Nubia Z7, Nubia Z7 Max si Nubia Z7...

ZTE in serie completa: Nubia Z7, Nubia Z7 Max si Nubia Z7 mini

Toate lansate simultan de către producătorul chinez. Însă, fără nici o urmă de îndoială, cea mai mare atenție o merită Nubia Z7, care afișează niște specificații de top. Mai exact, un display QHD de 5,5 inchi, un chipset Snapdragon 801 și o memorie RAM de 3 GB. Acestea, împreună cu cele două camere de 13 și de 5 megapixeli, aruncă Nubia Z7 într-o luptă directă cu LG G3. Din restul specificațiilor tehnice mai merită amintit acumulatorul de 3000 mAh. Prețul de aproximativ 550 dolari, chiar dacă nu se apropie, reprezintă o amenințare și pentru încă nelansatul OnePlus One.

zte nubia z7 max

Partea mai hilară începe odată cu specificațiile, dar mai ales dimensiunile celor două derivate. Nubia Z7 Max nu e deloc max. Vine cu același display, la o rezoluție mai mică, de doar 1080p și ciuntește puțin și din memoria RAM, pe care o lasă cu doar 2 GB. Lucruri care ajustează prețul la un 320 de dolari mult mai prietenos cu buzunarele (deocamdată cele ale chinezilor). Nubia Z7 mini, este mai mini, dacă ne uităm la display-ul de 5 inchi. În schimb, în ceea ce privește dimensiunile, este mai mare decât frații lui. Asta dacă cei de la ZTE au scris informațiile corecte. Tehnic vorbind, cu excepția ecranului, este identic cu Max. Acumulatorul este mai mic, de doar 2300 mAh, iar prețul este de 240 dolari.

zte nubia z7 mini

via GSM Arena

1 COMENTARIU

  1. ” ZTE Nubia Z7 Mini . Aceasta este, în esență, un Z7 “Max”, redus la un 5 “1080p ….. Nu” max “ar trebui să vină ca mini”…” – corect 😀

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep