HomeCloud & MobilityMicrosoft va oferi trei noi abonamente Office 365 pentru zona SMB

Microsoft va oferi trei noi abonamente Office 365 pentru zona SMB

office 365

Începând cu data de 1 octombrie 2014, Microsoft va oferi trei noi abonamente pentru Office 365, platforma de Office în cloud adresată zonei SMB (small and medium business). Cele trei vor vi Office 365 Business, Business Essentials și Business Premium.

Planul este ca prin intermediul celor trei să fie oferite exact planurile tarifare (cu serviciile corespunzătoare din zona de Office, Exchange) de care au nevoie companiile mici și mijlocii aflate la început de drum.

Office 365 Business vine cu tot setul de aplicații Office: Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote și Publisher pentru 5 PC-uri și/sau Mac-uri. 1 TB spațiu de stocare gratuit în OneDrive. Nu are serviciile Exchange, Lync sau SharePoint online. Prețul va fi de 99 USD/an (în SUA) sau 8.25 USD/lunar/utilizator.

July-9_image-1

Varianta Office 365 Business Essentials va oferi serviciul de email și calendar Exchange Online, plus mesagerie instant și video conferință prin Lync Online, SharePoint și 1 TB pentru stocare. Există și suport pentru Yammer, soluția de social networking promovată de Microsoft. Nu sunt date opțiuni de download pentru aplicațiile Office și va vosta 5 USD/lună/utilizator sau 60 USD/an/utilizator. În SUA.

Cea de-a treia variantă, Office 365 Business Premium, ce este de fapt o combinația a celor două va costa 12,5 USD/lunar/utilizator sau 150 USD/utilizator/an.

Acestea trei vor înlocui actualele oferte Office 365 Small Business, Small Business Premium and Midsize Business.

Anunțul publicat pe blogul Microsoft Office este interesant și din prisma recomandării: actualii clienți sunt sfătuiți să facă migrarea abia după ce le expiră actualul abonament și vor dori reînnoirea lui.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep