HomeFeaturedFocusPatch tuesday din iulie repara 29 de probleme in Internet Explorer si...

Patch tuesday din iulie repara 29 de probleme in Internet Explorer si Windows. Faceti rapid update-ul!

patch tuesday

Ieri a fost patch tuesday pentru luna iulie, ziua aceea din lună în care Microsoft ne trimite cele mai recente patch-uri pentru produsele sale. Observ că din nou avem un set mare de probleme remediate: 29 de probleme au fost remediate, mare majoritate din ele legate de Internet Explorer (tocmai când mă pregăteam să spun că am început să îl folosesc tot mai des).

Există și o parte să îi zicem bună: doar două din cele 6 probleme sunt critice, trei importante și doar una cu impact moderat. Cele critice legate sunt legate de Internet Explorer și de Windows Journal, ambele permițând rularea de cod de la distanță. 24 de probleme sunt remediate în Internet Explorer – un bug raportat public, 23 raportate direct către Microsoft. Se întâmplă după ce luna trecută au fost reparate alte 59 de probleme în Internet Explorer de la versiunea 6 la 11.

Celelalte sunt legate de sistemul de operare și serviciile din el. Din această cauză recomandarea este clară: faceți rapid update ca să nu vă treziți cu sistemul infectat, gaura din Windows Journal permițând rularea de la distanță de cod, așa cum am mai spus deja.

Recomandarea noastră este să verificați dacă aveți update-uri noi în Windows lansând utilitarul Windows Update. Selectați-le pe toate care țin de Windows 8.1 și Internet Explorer și aplicați-le imediat.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep