HomeFeaturedFocusO echipa romaneasca participa la Solar Decathlon Europe. Voteaza EFdeN!

O echipa romaneasca participa la Solar Decathlon Europe. Voteaza EFdeN!

Proiectul EFdeN, al unei echipe de studenți din România, participă la Solar Decathlon Europe 2014. Voturile voastre pot ajuta acest proiect să câștige distincția Public Choice Award, așa că nu mai stați pe gânduri și votați aici. Este foarte simplu!

EFdeN înseamnă mai mult de 50 de studenţi – ingineri, arhitecţi, comunicatori, cu acelaşi scop: acela de a găsi cele mai bune soluţii pentru a construi o casă solară sustenabilă și eficientă energetic. Fiind o echipă multidisciplinară, considerăm această competiţie prilejul perfect de a ne împărtăşi cunoştinţele şi de a transforma excelența în realitate. Prin ceea ce noi realizăm dorim să devenim un exemplu pentru români și un precedent pentru mediul academic. Vrem să dovedim că un stil de viață sustenabil este o alternativă viabilă și în România și că Solar Decathlon Europe este o experiență incredibilă, pe care ar trebui să o aibă cât mai mulți studenți.

Solar Decathlon este cea mai prestigioasă competiție de arhitectură solară și tehnologii integrate ce se adresează universităților și instituțiilor de învățământ din toată lumea. Creat în anul 2002 de către Departamentul de Energie al Statelor Unite ale Americii, concursul a ajuns și pe continentul european începând cu anul 2010, sub numele de Solar Decathlon Europe.

Direcțiile concursului sunt: inițiativă educațională și dezvoltare științifică în domeniul energiilor regenerabile. Tinerii sunt astfel încurajați să cerceteze și să ofere inovație în domeniul energiei solare, printr-un schimb continuu de informații de la organizație și de la cadrele universitare implicate, încurajând totodată crearea de comunități sustenabile și promovarea materialelor, produselor și tehnologiilor viitorului.

Mai multe detalii despre proiect găsiți pe pagina oficială EFdeN.

1 COMENTARIU

  1. Toata admiratia si respectul meu ptr acesti tineri si in general ptr toti tinerii care au dorinta sa realizeze ceva in viata si nu se lasa purtati de val , de sansa …de noroc doar .

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep