HomeFeaturedFocusOrange aduce 4G in toate abonamentele

Orange aduce 4G in toate abonamentele

Oferta este valabilă chiar de astăzi, însă, în ciuda titlului, are o mică steluță. Și anume, este valabilă pentru abonamentele noi sau reînnoite. Toți clienții persoane fizice care se încadrează în criteriul de mai sus, vor beneficia, indiferent de abonament, de internet la viteze 4G de 30 Mbps pentru download şi 15 Mbps pentru upload, viteze medii reale (declarate de Orange).

Odată cu această ofertă, cum era și firesc, au apărut și promoții și reduceri speciale la toate telefoanele 4G, dar și la extra-opțiunile care pot crește viteza până la 80 Mbps. În condițiile în care numărul de dispozitive 4G active în reţea a ajuns în prezent până la 290.000 de terminale, Orange merge pe aceleași principii și oferă pe lângă internetul 4G în toate abonamentele noi sau reînnoite, și cel mai extins portofoliu de telefoane 4G de pe piaţă, cu 31 de modele. Strategia se pare că prinde, pentru că o treime din smartphone-urile vândute în luna iunie sunt compatibile 4G.

Tot în cadrul acestei promoții de vară, cei care își schimbă telefonul 3G cu unul 4G, vor primi o reducere suplimentară de 30 de euro peste valoarea evaluată. În plus, până pe 16 septembrie, punctele Orange Thank You acordate clienţilor existenţi valorează dublu la achiziţionarea telefoanelor 4G.

Mai multe detalii despre noile abonamente Orange sunt disponibile pe site-ul Orange.

1 COMENTARIU

  1. Eu mereu am fost multumita de ofertele de la Orange ( sau poate nu sunt eu prea pretentioasa ?? si am ramas fidela lor ? )

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep