HomeFeaturedFocusS5 sau 5s? Care se vinde mai bine?

S5 sau 5s? Care se vinde mai bine?

În mod intenționat am lăsat titlul așa, pentru că nici măcar la nume nu știu ăștia să fie mai inventivi. Dar voi ați înțeles (știți vorba aia cu „cititorii noștri…”) că este vorba despre Samsung Galaxy S5, iPhone 5s și un nou episod din saga Samsung versus Apple, de această dată alimentat de către agenția (culmea, coreeană) Counterpoint și al ei studiu despre vânzările celor două smatphone-uri de vârf.

Se pare că Apple vinde în medie cam 7 milioane de iPhone 5s pe lună, iar Samsung doar aproximativ 5 milioane de Galaxy S5-uri. Asta deși, Galaxy S4 a reușit să țină pasul cu rivalul său de atunci. Mai mult, trebuie ținut cont de faptul că telefonul celor de la Samsung este unul relativ proaspăt lansat, în vreme ce iPhone 5s este aproape de a fi inlocuit în sufletele multor Apple fan-boys cu modelul cel nou și mult vehiculat de iPhone 6.

Că Galaxy S5 nu este un succes pe măsura așteptărilor, nu cred că mai este un secret pentru cineva. Chiar și așa, să nu uităm totuși că Samsung mai vinde pe lângă el încă vreo 30 de modele de smartphone la nive global, în timp ce gama de aparate a celor de la Apple se limitează la două (iPhone 5s și 5c). Asta doar așa, pentru o imagine de ansamblu. Discrepanța dintre cele două companii, la nivel financiar, nu este deloc așa de mare cum încearcă anumite studii să o arate.

via Reuters

2 COMENTARII

  1. Cifre seci! Cine vinde mai mult, Samsung sau Apple? Cine are sediul mai mare, cine are mai multi angajati, cine are cifra de afaceri mai mare… etc. De fapt este doar o lupta intre ecosisiteme: Android sau iOS?

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep