HomeFeaturedFocusTesla Model 3, un pret mult mai prietenos

Tesla Model 3, un pret mult mai prietenos

Uite așa ne lovim iarăși, cu plăcere, de Tesla. Unul dintre cei mai de seamă producători de vehicule electrice. Și pentru că al lor Model S este, atât prin preț, dar și prin caracteristicile sale, un model premium de vehicul electric, ce a câștigat și câteva distincții, americanii s-au gândit că ar putea încerca ceva mai competitiv din punctul de vedere al prețului. Și cum cochetează de ceva vreme cu această idee, iată că Elon Musk, un om pe care nu ai cum să nu îl admiri pentru stilul de business, detaliază acest proiect.

Se pare că noul vehicul electric al Tesla va purta denumirea de Model 3, va avea un preț de aproximativ 35.000 de dolari (aproape o treime din valoarea unui Model S) și se va concretiza până în 2017. Musk promite și o autonomie mult crescută și am văzut împreună că este un om care se ține de cuvânt, cu ocazia sponsorizării muzeului Nikola Tesla. Se pare că targetul Tesla Motors în materie de autonomie este de 650 de kilometri, lucru care să asigure un drum mai lung fără necesitatea opririi pentru reîncărcare. Nu-i așa că începe să vă placă și vouă de Tesla?

via Engadget

2 COMENTARII

  1. Elon Musk este unul dintre cei mai charismatici miliardari. Iar afacerile sale, cu siguranta cele mai inedite!

  2. Sunt lucruri despre care habar’ n-am … recunosc 😀 Dar macar de cand te urmaresc , mai aflu cate ceva dintr-o zona nu prea prietenoasa femeilor si care iti spun sincer ….. nu imi dispalce .

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep