HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Tab S, continut localizat pentru Romania

Samsung Galaxy Tab S, continut localizat pentru Romania

Partea frumoasă cu cele două modele de tablete, de 8,4 inchi și de 10,5 inchi, despre ale căror specificații tehnice am mai vorbit aici, este, din punctul nostru de vedere, conținutul localizat pentru piața de aici pe care produsele lansate în România îl vor conține. Nu de alta, dar acolo se vor regăsi pentru posesorii de Galaxy Tab S și zece ediții ale publicației digitale de fotografie PHOTOgraphia, versiunea pentru Android. Da, ați citit bine, prietenii noștri de la PHOTOgraphia au lansat, cu ocazia acestui parteneriat cu Samsung și versiunea pentru Android a publicației lor.

Există și alt conținut localizat pentru România, cum ar fi acces gratuit timp de 3 luni la serviciul HBO GO, sau Moko și Prietenii, o aplicație educațională pentru copii ce conține o poveste interactivă și jocuri de logică, dar noi ne-am oprit mai mult asupra a ceea ce ne este drag.

“Parteneriatul dintre noi este unul firesc, apărut în urma unei comunicări intense şi a unei compatibilităţi naturale între produsele noastre. GALAXY Tab S, prima tabletă Super AMOLED lansată în România, oferă o experiență de top, îmbinând perfect tehnologia avansată de afișare a imaginii cu o gamă completă de conținut premium. Revista PHOTOgraphia este prima de acest tip din peisajul publicistic românesc, digitală prin excelenţă, dar un vehicul al artei şi atitudinii fotografilor din România. Putem afirma, fără falsă modestie, că ne potrivim perfect”, a declarat Cristina Costieanu, director editorial al PHOTOgraphia.

mobzine_550x313_v2

Versiunea Android a revistei PHOTOgraphia va fi disponibilă în curând în Samsung Apps Store și Google Play, iar Samsung Galaxy Tab S va fi disponibil în Romania începând cu jumătatea lunii iulie 2014, în magazinele partenerilor Samsung, la prețuri recomandate de 1899 lei pentru versiunea wi-fi de 8,4 inchi și 2299 lei pentru cea wi-fi de 10,5 inchi. În ambele cazuri, vorbim despre versiunile cu procesoare octa-core, exact ca în descrierea specificațiilor realizată în momentul anunțării la nivel global.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep