HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S5 mini are un pret deloc mini

Samsung Galaxy S5 mini are un pret deloc mini

Mai țineți minte supărarea mea de la momentul aflării specificațiilor modelulului compact de Galaxy S5, dată de configurația departe de așteptări pe care fratele mai mic o afișează și de faptul că legătura de nume nu are o justificare completa, așa cum ar fi fost frumos, ci este mai degrabă o scamatorie de marketing. Ei bine, și scamatoriile de marketing costă!

galaxy s5 mini price

Așa că, disponibil deja la precomandă pe online-urile din Germania, cu livrare în aproape două săptămâni, Galaxy S5 mini se afișează la un preț excesiv de mare pentru configurația propusă. Mai exact, 449 de euro. În cazul în care nu este doar un preț pentru stadiul de precomandă, care se va mai ajunsta în jos, sunt tentat să cred că unul dintre cei mai mari concurenți pentru Galaxy S5 mini va fi tocmai fratele său mai mare, mult mai dotat și puțin mai scump.

galaxy s5 price

Nu de alta, dar diferența până la 569 de euro este digerabilă și aduce specificații tehnice mult superioare. Cel puțin asta este părerea mea, dar orice opinie este binevenită.

via GSM Arena

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep