HomeFeaturedFocusBitdefender Mobile Security & Antivirus vine si cu WearON–un addon de smartwatch

Bitdefender Mobile Security & Antivirus vine si cu WearON–un addon de smartwatch

image

Bitdefender a lansat o nouă versiune pentru Bitdefender Mobile Security & Antivirus care integrează acum și un modul pentru device-urile ce folosesc Android Wear (în majoritate ceasurile inteligente)pe lângă deja clasicele opțiuni de protecție antimalware, acces de la distanță pentru blocare, ștergere securizată, protecție a traficului, sugestii legate de încălcarea intimității de către aplicațiile instalate și scanare timp real a kit-urilor folosite plus blocarea accesului prin PIN la anumite aplicații.

Bitdefender introduce tehnologia de securitate recunoscută pentru performanță la nivel global, în domeniul accesoriilor inteligente. Astfel, noul Bitdefender Mobile Security & Antivirus integrează funcția WearON, un modul de protecție pentru ceasurile inteligente ce folosesc Android Wear, care ajută utilizatorii să găsească mai ușor telefoanele chiar dacă acestea au tonurile de apel și SMS dezactivate.

WearON poate declanșa o alertă pe telefon de la distanță și va atenționa posesorul ceasului inteligent prin vibrație dacă acesta se îndepărtează periculos de mult de telefon.

Dacă funcțiile de bază din Bitdefender Mobile Security & Antivirus mi se par cât de cât utile și pot justifica prețul licenței, noua găselniță cu WearON mi se pare complet inutilă: oricum sistemele smartphone/smartwatch au opțiuni prin care să te avertizeze când se pierde legătura între ele. Nu știu cine și-ar dori ca ori de câte ori se îndepărtează de smartphone și nu mai are conexiune la smartwatch, telefonul să înceapă să sune. Eu sigur nu.

“Bitdefender abordează securitatea din toate unghiurile posibile pentru a asigura protecția totală în toate situațiile. Integrarea accesoriilor inteligente în sfera de apărare a utilizatorului adaugă o nouă fațetă securității cibernetice – un scut portabil de apărare pentru a împiedica pierderea sau furtul smartphone-urilor”, a declarat Cătălin Coșoi, Chief Security Startegist Bitdefender.

Noul Bitdefender Mobile Security & Antivirus se poate descărca din Google Play store de la adresa https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bitdefender.security.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep