HomeFeaturedFocusInfotainmentul de pe viitoarele masini Toyota va fi condus de tableta Nexus...

Infotainmentul de pe viitoarele masini Toyota va fi condus de tableta Nexus 7

nexus 7-820x420

În urma unui parteneriat făcut cu Asus și Unimax, Toyota va oferi pe viitoarele sale mașini tablete Nexus 7 personalizate, ca și element central al sistemului de infotainment din mașină denumit Intelligent System (TIS). Nu vă entuziasmați prea tare că cel puțin pentru moment soluția va fi disponibilă doar pentru mașinile vândute în Taiwan. Probabil că dacă acolo vor avea succesul scontat, vor veni cu o configurație similară și în Europa și SUA.

toyota cencept

Pe tableta Nexus 7 prin intermediul sistemului de infotainment TIS șoferul va primi toate informațiile de care va avea nevoie: navigație integrată cu Google Maps via 4G, recunoaștere vocală, opțiuni multimedia, informații în timp real preluate de la senzorii de pe mașină, probabil și nelipsitele integrări cu smartphone-ul și/sau rețelele de socializare.

Un lucru e interesant: când Nexus 7 devine prea bătrân pentru a putea sta pe bordul mașinii, șoferii acestor mașini Toyota vor avea posibilitatea de a schimba rapid tableta cu un model mai nou. Cel puțin la nivel teoretic.

Și tot teoretic ideea asta va deveni și realitate, pentru că nu sunt încă oferite date legate de disponibilitatea Toyota TIS cu Nexus 7.

via slashgear

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep