HomeFeaturedFocusCe ziceti daca smartphone-ul Nexus si ceasul inteligent Nexus 360 ar arata...

Ce ziceti daca smartphone-ul Nexus si ceasul inteligent Nexus 360 ar arata asa?

nexus 360

Adică un singur produs, care la nevoie e telefon pe urmă devine ceas și dacă e cazul poate să ofere și o cască?

Mereu mi-a plăcut să mă uit la conceptele de produse gândite de fani – de multe ori ideile lor erau mult mai bune decât ceea ce au adus de fapt pe piață producătorii de gadget-uri. Astăzi vreau să vă supun atenției un concept pentru smartphone-ul Nexus care se poate transforma în ceasul inteligent Nexus 360, realizat de către 91mobiles.

nexus 360_2

Ideea cu display curbat pentru ceas/telefon nu e nouă – dacă mă gândesc bine am văzut așa ceva de mai bine de 5 ani, doar anul acesta ideile au devenit și realitate, semn că tehnologia a ajuns acolo unde trebuie și ne putem aștepta la produse surprinzătoare.

nexus 360_3

Nexus 360 e un concept de gadget inteligent cu funcții de ceas, smartphone și chiar computer (aici poate că vrem cam mult în momentul de față). In plus vine cu senzor de amprentă și soluție de monitorizare a inimii.

Telefonul concept Nexus aduce cumva cu modelele Xperia Z, nu pot să zic că sunt foarte impresionat de el. Are cameră rotativă, cititor de amprente. Iar când se transformă în ceas, parcă e cu totul și cu totul altceva.nexus 360_4

Dacă în poze arată bine, priviți și cum arată o randare video:

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep