HomeFeaturedFocusHTC Desire 510 anuntat oficial

HTC Desire 510 anuntat oficial

Și odată cu anunțul ni se dezvăluie și pricipalul argument cu care HTC vrea să impună acest telefon pe piață. Este cel mai ieftin telefon LTE al producătorului. Sau mai bine spus, va fi, pentru că încă nu există detalii legate de prețul acestui telefon care se pregătește să ia cu asalt Europa, Asia și Statele Unite. Însă există câteva detalii de ordin tehnic, direct de la sursă, pe care vi le prezentăm și vouă, pentru a decide împreună dacă este o variantă de luat în calcul pentru doritorii de conctivitate LTE la prețuri mici.

Așadar, avem de-a face cu un terminal care ascunde în spatele unui display FWVGA de 4,7 inchi un procesor quad-core de 1,2 GHz (chipset Snapdragon 410), o memorie RAM de 1 GB, o memorie internă de 8 GB, o cameră principală de 5 megapixeli, toate ținute în viață de un acumulator de 2100 mAh și puse în valoare de un Android 4.4 KitKat.

Prețul va fi decisiv, iar HTC promite că va fi de-a dreptul prietenos cu buzunarele. Așa că nu ne mai rămâne decât să așteptăm un preț, comunicat de asemenea la nivel oficial.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep