HomeFeaturedFocusEroul zilei: Samsung Galaxy Mega 6.3

Eroul zilei: Samsung Galaxy Mega 6.3

Acest tânăr curajos s-a aruncat cu display-ul gol în faţa glonţului, pentru a-i salva viaţa camaradului său sacrificând-o pe a sa, devenind astfel eroul zile şi făcând subiectul presei mondiale de specialitate şi nu numai. E drept, s-a bazat probabil şi pe husa pe care o purta în momentul incidentului şi care răzbate din fotografia de după agresiune, care însă nu l-a putut salva. La fel de drept, nu se face o referire clară la tipul de glonţ încasat de eroul nostru sau la arma din care proiectilul ucigaş a pornit.

Pronind de la isprava tânărului erou, au luat naştere o grămadă de îndemnuri legate de posesia unui telefon mare şi solid. E bine să ai, că uite cum îţi poate salva viaţa. Totuşi, ca să fie şi eficient, trebuie să ai şi o salopetă sau o bluză pe măsură, cu ditamai buzunarul în zona pieptului. Dacă nu este Samsung Galaxy Mega 6.3, poate la fel de bine, adaptat la meleagurile noastre, să fie un Serioux Symbiosis X4. Sigur ar rezista, deşi la noi nu prea se împuşcă lumea de la un simplu scandal. Iar dacă te atacă vre-un nebun cu toporul sau ranga, scenariu mult mai plauzibil pe aici, nu te salvează niciun smartphone purtat la piept.

Totuşi, dacă v-a sensibilizat povestea cu Galaxy Mega şi taiwanezul salvat suficient de mult încât să credeţi în ea, vă sfătuiesc să vă luaţi un tricou de ciclism şi să purtaţi vreo două phablet-uri şi în buzunarul de la spate. Până la urmă, paza bună trece primejdia rea!

via SamMobile

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep