HomeFeaturedFocusHTC a lansat cel mai frumos Windows Phone al momentului: One M8...

HTC a lansat cel mai frumos Windows Phone al momentului: One M8 for Windows

one w8

După o grămadă de zvonuri și leak-uri a venit și momentul în care HTC a prezentat varianta cu Windows Phone 8.1 a lui HTC One M8. El se numește One M8 for Windows și nu One W8 cum s-a tot speculat, iar acesta este identic din toate punctele de vedere cu One M8 for Android, singura diferență fiind că folosește sistemul de operare Windows Phone 8.1 în loc de Android.

One M8 for Windows este în momentul de față exclusiv în rețeaua Verizon, cu un preț de 99 USD pentru un contract nou.

HTC a reușit să aducă pe Windows aplicațiile sale consacrate, dintre care remarc facilitatea de folosire a camerei Duo prin software dedicat (exact același ca pe Android) și Blinkfeed.

one m8 for windows

Cu experiența de folosire a unui One M8 cu Android, știind ce poate Windows Phone 8.1 și văzând pozele făcute la lansarea de astăzi cred că pot să mă aventurez să spun că în momentul de față One M8 for Windows este cel mai frumos și elegant smartphone cu Windows Phone 8.1 existent pe piață. Păcat că e doar pentru Verizon.

Ca și fluiditate în funcționare, Windows Phone merge excelent pe One M8 for Windows din câte am văzut până acum. Sunt foarte curios care o să fie autonomia, în condițiile în care Microsoft spune mereu că pe același hardware, sistemul său de operare se mișcă mai bine și consumă mai puține resurse. Cu o autonomie de aproape două zile pe Android cu One M8 mă aștept ca pe Windows Phone 8.1 să existe măcar o creștere de 50%, adică încă o zi, ceea ce ar face din One M8 for Windows smartphone-ul cu cea mai bună autonomie de pe piață.

Dar să lăsăm vorba și să îl vedem în acțiune via phonearena.

Cum vi se pare?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep