HomeFeaturedFocusOamenii si smartphone-ul sau iPhone 6 si cele 26 de nuclee

Oamenii si smartphone-ul sau iPhone 6 si cele 26 de nuclee

Deși materialul video de mai jos este gândit ca o farsă la adresa utilizatorilor de iPhone, iar Chris Matyszczyk de la Cnet concluzionează cu destul de mult suport în realitate, că un fan Apple este în stare să cumpere orice obiect cu logo-ul Apple pe el (am văzut că și aplicația I Am Rich a avut clienții ei), eu cred că morala lui este una care poate fi extrapolată fără niciun fel de problemă la toată masa utilizatorilor de smartphone.

Noțiunile tehnice din interiorul aparatului sunt o adevărată necunoscută pentru majoritatea utilizatorilor, de aceea nu există nici cel mai mic semn de mirare atunci când realizatorul materialului le vorbește despre procesoare cu 26 de nuclee, display de safir care rezistă la săgeți sau rezoluție a ecranului 8K. Și dacă aici le putem găsi scuza că așteptările de la iPhone 6 sunt mari, lipsa de reacție la afirmația reporterului cum că iPhone 6 va rula Android este de nescuzat!

Tocmai de aceea, în cele mai multe cazuri, decizia de cumpărare pentru un telefon smart este dictată de preț, de dimensiune, sau de brand, mai ales în cazul Apple. Cam aiurea, dar nu prea avem ce să-i facem, până la urmă smartphone-ul a devenit produs de masă.

via Cnet

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep