HomeFeaturedFocusProdusul lunii iulie 2014: Nokia Lumia 930

Produsul lunii iulie 2014: Nokia Lumia 930

Distincția MOBzine de produs al lunii iulie 2014 merge, fără nici cea mai mică ezitare, înspre Nokia Lumia 930, unul dintre cele mai bune telefoane cu Windows Phone. Un telefon pe care l-am așteptat cu nerăbdare, atât pe piață, cât și la teste:

De când l-am văzut prima oară la lansarea de la San Francisco am spus că Nokia Lumia 930 este de fapt smartphone-ul pe care Microsoft l-a imaginat atunci când a conceput sistemul de operare Windows Phone: un excepțional display de 5 inci Full HD într-o carcasă deosebită, cu linii drepte, prinsă într-o bordură metalică plus o super cameră foto de 20 MP PureView și un CPU care să facă aplicațiile să zboare.

După patru ani de la lansarea Windows Phone, Microsoft are în buzunar un produs excepțional cu care să se lupte de pe aceiași poziție cu Apple și Google. Dacă a reușit sau nu, este o chestie ușor subiectivă. Dar review-ul complet vă va ajuta să aveți propria opinie în această direcție.

1 COMENTARIU

  1. Sincer sunt fan Windows phone si încă de pe vremea windows mobile. Primul Windows a fost un spv c500. Extraordinar. Am reusit sa mă joc sptamana trecuta cu un 930. A ajuns la maturitate cu update-ul cyan dar hardware nu m-a dat pe spate. Un 630 updatat. Astept sa scada sub 9mm si imbunatatire majora la baterie ca sa pot schimba mândrul meu urias 1520

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep