HomeGames ArenaSacred 3 este vina lui Deep Silver

Sacred 3 este vina lui Deep Silver

Sacred 3 a supărat foarte mulți oameni. Dacă nu sunteți la curet cu ce și cum, o să fac un sumar. În loc de Sacred 3, Deep Silver a lansat un joc ce se apropia mai mult de Sacred Citadel, ce nu avea mai nimic în comun cu seria Sacred de bază.

L-au promovat cam cu același entuziasm cu care anunțau lansarea lui X Rebirth, știind astfel că nu va fi tocmai pe placul fanilor seriei, și au izbutit să îl arunce pe piață cu vreo 8 ore mai devreme decât le-au spus jurnaliștilor că îl vor lansa, pentru a profita de câteva vânzări fără recenzii, deoarece toată lumea avea un embargou.

A cui a fost vina pentru toată această treabă? Dacă ați spune Deep Silver, n-ați fi foarte departe de adevăr. Unul din designerii jocului a lăsat o serie de comentarii în forumul de pe Steam al lui Sacred 3, în care își cerea iertare față de fanii seriei pentru jocul pe care l-a creat în cadrul Keen Games, și a oferit ceva explicații.

A relevat modul în care povestea și dialogul au fost preluate de o cu totul altă companie, cum erau în esență lipsiți de putere la a decide ce fel de joc vor face, asta fiind în mâinile departamentului de marketing, și cum orice fel de asemănare cu seria Sacred clasică a fost abandonată, deoarece o parte implicată, cu foarte multă putere, vroia o experiență cooperativă de canapea.

„Canapea” este un nume de cod pentru „consolele sunt de vină!”

Găsiți toată discuția pe Steam, o amintire tristă că jocurile adesea nu sunt proiectate de oameni care chiar știu ce fac, ci de oameni care cred că știu ce se va vinde.

Material preluat de pe Games Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep