HomeFeaturedFocusLG va anunta la IFA primul monitor cu ecran curbat din gama...

LG va anunta la IFA primul monitor cu ecran curbat din gama proprie

Este vorba despre modelul 34UC97 care le va propune gamerilor un panel IPS de 34 de inchi, ultrawide (aspect ratio 21:9) și o rezoluție de 3440 x 1440 pixeli (quadHD). Gamerilor și nu numai, producătorul țintind acest produs și către pasionații de fotografie digitală. Lângă toate caracteristicile care țin de display, se adaugă suportul pentru Thunderbolt 2 sau opțiunea MAXX AUDIO care vine cu un sistem de boxe stereo de 7W.

“Mulți oameni petrec mai mult timp în fața monitoarelor de calculator decât în fața televizoarelor și, cu toate acestea, cei mai mari producători de monitoare nu par să inoveze în același ritm cu producătorii de televizoare”, a declarat Hyoung-sei Park, șef al IT Business Division din cadrul LG Electronics Home Entertainment Company. “La LG, inovarea în domeniul tehnologiilor ecranelor nu se limitează doar la produsele noastre de top de pe piața de televizoare, ci sunt în permnență în curs de implementare în monitoarele noastre avansate pentru PC-uri. De aceea suntem deosebit de mândri să prezentăm la IFA primul monitor curbat și extra-lat 21:9 din lume, cu un ecran IPS curbat, care oferă un unghi larg de vizualizare de 178 de grade, pentru o experiență de vizionare captivantă.”

Pe lângă modelul cu ecran curbat 34UC97, LG va prezenta La IFA și noul monitor Digital Cinema 4K (31MU97), cu rezoluție de 4K (4096 x 2160 pixeli) într-un ecran de 31 de inci și cu abilitatea de a reproduce 99% din spațiul de culoare Adobe RGB, dar și noul monitor Gaming LG (24GM77), special proiectat pentru a fi suficient de rapid pentru jocurile de tip FPS prin rata de reîmprospătare de 144Hz.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep