HomeFeaturedFocusSexFit: wearable tech pana unde?

SexFit: wearable tech pana unde?

Chiar dacă era de așteptat ca tehnologia să avanseze în zona de wearable tech de la ceasurile care au devenit deja ceva banal, și am văzut deja eforturi în partea de îmbrăcăminte sau încălțăminte inteligentă, nici măcar o minte perversă ca a mea nu s-a gândit că tehnologia va interacționa și cu… părțile mai rușinoase! Sau, cel puțin, nu la modul la care o gândesc cei de la Bondara și al lor SexFit. Un device de tip brățară, sau mai bine spus, brățărică, pentru că nu se poartă pe mână, ci… acolo! Mda, e doar pentru domni!

Nu vreau să intru prea mult în detalii, ba chiar nu vreau să mai intru deloc, pentru că mă sperie ideea de conectivitate Bluetooth cu o aplicație dedicată (uite așa am ajuns de la chiloțeii pentru telefon, la telefonul pentru chiloței), de accelerometru, de vibrații de leduri și alte drăcii de genul acesta, în fața cărora pălește esențialul. Și mai pervers decât dispozitivul în sine, îmi pare faptul că aplicația respectivă este gândită să poată partaja anumite detalii, via rețelele de socializare. Na, aici să văd fobie legată de datele personale și, vorba unui cititor Engadget, probleme legate de backdoor acces! 🙂

Iar faptul că este doar în stadiul de pre-prototip, nu este deloc încurajator. În ziua de azi, mulți nebuni există pe lumea asta (dovada stă în comentariile de la materialul sursă), așa că nu m-aș mira ca un astfel de concept să aibă succes! Oare am îmbătrânit?

via Engadget

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep