HomeFeaturedFocusTeasing pentru Samsung Galaxy Note 4

Teasing pentru Samsung Galaxy Note 4

Din punctul meu de vedere, a existat întotdeauna o mare diferență între informațiile scurse chipurile accidental despre un anumit device și teasingul oficial, făcut chiar de producător. Bine, cred cu tărie că mare parte din așa-zisele leak-uri sunt făcute tot cu suportul producătorilor respectivi, dar faptul că trebuie să pară accidentale înfrânează creativitatea departamentelor de marketing. Care, în schimb, se poate vedea în toată splendoarea ei atunci când avem de-a face cu un teasing oficial.

În ultima vreme am văzut o grămadă de astfel de acțiuni și trebuie să recunosc că m-au surprins plăcut mai ales acțiunile de teasing organizate de producătorii asiatici. Fie că a fost vorba despre LG, Samsung sau OnePlus, acțiunile de teasing oficial mi s-au părut inspirate. E drept, și Microsoft s-a remarcat în promovarea de dinaintea lansării pentru Xbox One.

Samsung iese din nou la rampă cu un clip de promovare pentru viitorul flagship. Galaxy Note 4 se mândrește cât de oficial se poate cu S Pen-ul și integrarea acestuia, având însă grijă să nu arate nimic din telefon. Cel puțin nu din Note 4. Cu asta se ocupă partea neoficială de promovare. Chiar și așa, clipul merită urmărit în primul rând pentru realizarea sa.

via GSM Arena

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep