HomeFeaturedFocusLG da drumul la vanzarile de OLED-uri curbate 4K

LG da drumul la vanzarile de OLED-uri curbate 4K

Mai exact, este vorba despre modelele 77EG9700 și 65EC9700, de 77 și respectiv 65 de inchi, care au fost puse în vânzare în țara de baștină, Coreea, dar care se pot găsi și în Statele Unite și Europa. Tehnologia proprie LG Four-Color Pixel WRGB, webOS-ul, LG ULTRA SURROUND-ul dezvoltat împreună cu renumitul expert audio Harman Kardon, precum și o serie de caracteristici și funcții dezvoltate în jurul conceptelor de bază ale Simple Connection, Simple Switching și Simple Discovery, reprezită tot atâtea argumente pentru care un OLED 4K curbat de la LG se potrivește de minune în orice living (mai mare de 30 de metri pătrați, aș spune eu). În plus, se vrea a fi televizorul viitorului:

“Televizorul LG OLED 4K reprezintă vârful realizării tehnologice și o nouă paradigmă care va schimba dinamica pieței televizoarelor de ultimă generație”, a declarat Hyun-hwoi Ha, președinte și CEO al LG Home Entertainment Company. “Ca următor pas evolutiv în dezvoltarea tehnologiei de afișare, OLED va juca un rol major în remodelarea industriei. Sunt încrezător când spun că OLED 4K este un adevărat schimbător al regulilor jocului. Ne așteptăm ca televizoarele OLED să depășească LCD-urile în vânzări în câțiva ani și nicio companie nu este mai bine pregătită pentru acest lucru decât LG. Beneficiile OLED sunt evidente. Nu există nicio deteriorare a calității imaginii și probleme cum ar fi estomparea imaginii, distorsiuni ale culorii în unități de LED-uri curbate sunt pur și simplu inexistente pe televizoarele curbate OLED. Televizorul OLED 4K reprezintă o valoare excelentă pentru consumator în ceea ce privește reproducerea culorilor, rata de contrast, detalii și unghiuri de vizualizare.”

LG 4K OLED TV 00

Detaliile legate de prețurile acestor două modele încă nu au fost făcute publice la modul oficial pentru Europa. Se pare că modelul de 65 de inchi va costa aproximativ 7.000 de dolari, iar cea de 77 de inchi în jurul a 11.000 de dolari. Prețuri valabile pentru Statele Unite. Pentru Europa, așteptați-vă să fie mai mari.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep