HomeFeaturedFocusTutorial: cum inregistrezi ecranul de pe Windows Phone 8.1

Tutorial: cum inregistrezi ecranul de pe Windows Phone 8.1

windows phone recording

Știți cât de ușor este să înregistrați informațiile de pe ecranul Windows Phone 8.1 pe Windows?

Inițial singura opțiune disponibila era să se folosească aplicația Project My Screen creată de Microsoft (download aici). Se descarcă pe Windows, se instalează. Apoi conectați smartphone-ul Windows Phone 8.1 prin cablu USB, activați opțiunea Project my screen din Settings de pe telefon și apoi lansați Prohect My Screen. Din acest moment aveți pe desktop-ul Windows ecranul de pe Windows Phone. Mai trebuie să faceți rost de o aplicație care să vă ajute să înregistrați zona respectivă de pe ecran – HyperCam de exemplu (download aici).

Alternativa este să folosiți o aplicație special creată pentru înregistrare video a informațiilor trase de pe ecranul Windows Phone. Este vorba despre Windows Phone 8.1 Screen Projection Client, creată de hks25258 membru al forumului XDA-Developers. Construită pe ideea aplicației Project My Screen a Microsoft, oferă practic aceiași funcționalitate, în plus are și opțiunea de înregistrare în format MP4.

Deocamdată este în stadiul de testare cu destul de multe erori (pe Lumia 1520 funcționează foarte bine). Merită să vă jucați cu ea să vedeți ce știe – codul sursă și executabilul sunt disponibile aici pentru download.

My project

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep