HomeFeaturedFocus5 idei pentru genti de laptop

5 idei pentru genti de laptop

z4ekvmazbzlqf3bysmf3

Voi sunteți mulțumiți de gențile/rucsacii pe care îi aveți pentru laptop? Dacă ați schimba, ce ați alege?

Era o vreme când mă uitam intens după genți de calitate pentru laptop pentru simplul fapt că eram mai mereu pe drumuri și era foarte important să găsesc acel rucsac/geantă care să îmi ofere atât spațiul necesar pentru laptop cât și protecția lui în cazul în care ar fi apărut vreun accident.

Nu a fost niciodată ușor să aleg pentru că de obicei cele care arătau bine nu aveau protecție suficientă sau dacă se întâmpla să găsesc ceva care să și arate așa cum îmi doream și să aibă și protecție, era de obicei prea scumpă. Important era că le puteam testa personal și puteam decide cu ele în față dacă merită sau nu investiția.

Asta se întâmpla acum 3-4 ani, într-o perioadă în care aveam și timp și disponibilitate să fac astfel de comparații. Între timp am redus la minim călătoriile și cei doi rucsaci pe care îi am își fac treaba.

Dar dacă ar fi să aleg, m-aș uita din nou cu atenție la multe aspecte: dimensiune, greutate, material, protecție la lovituri, protecție de praf/apă, buzunare pentru depozitare, aspect și poate chiar opțiuni de încărcare solară. Pe voi ce vă interesează?

Pe lifehacker am dat peste un top de genți de laptop, niciuna nu cred că se regăsește și la noi. Nu aș alege nimic de acolo, dar poate pentru voi e un punct de plecare.TOP-ul pare mai degrabă o colecție de genți pentru hipsteri.

Variantele sunt:

Timbuk2 Commute/Command:z4ekvmazbzlqf3bysmf3

The ThinkGeek Bag of Holding: kqpwrvkjp5kmxggn0bw1

Mission Workshop Sanction:

ij5smuzvodbn3c4hjvac

Strellson Messenger Bag ”Hunter”:

ugrlhnbv2udc6zlglb9j

și Waterfield Designs Staad Laptop Backpack:agcpltwlnjhosfurktg7

Vă place vreuna?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

3 COMENTARII

  1. @zidanne
    Alea de la HP sunt naspa rau si la aspect si la material. Nu le recomand.
    Ai vreo recomandare pt un rucsac/geanta de calitate, care sa se si gaseasca la noi?

    @Daniel
    Link-ul era deja pus in articol, multumesc totusi pentru comentariu.

  2. @semiofftopic Dell-ul meu (un Precision M4700) a venit cu rucsac la pachet. Nu am avut inca ocazia sa il testez cum trebuie (zboruri >10 ore cu 2-3 escale) dar pare mai solid decat vechiul HP (luat dintr-un Domo) in care am carat un Inspiron si un Latitude pe 3 continente :))
    @ontopic Ce vreau de la un rucsac (nu sunt fan toata greutatea intr-o mana): impremeabilitate, protectie, practicabilitate (ergonomie). Si, cu toate lucrurile in el, sa nu sara prea mult de 10kg. Apoi, daca se poate, sa arata cat de cat cu o chestie cu cap si coada.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep