HomeFeaturedFocusA innebunit lupu’! A doua oara! The Selfie Brush

A innebunit lupu’! A doua oara! The Selfie Brush

S-ar putea s-o fi luat și eu razna și să mă apuc de mâncat iarbă. Pentru că un concept ca peria de păr/carcasă de iPhone îmi este mult prea neînțeles. Dar el există și, nu știu de ce, am o senzație tare ciudată că va și prinde destul de bine. Doar se adresează publicului posesor de iPhone din Statele Unite. Așa că piață este.

Dacă încă nu ați înțeles tot conceptul, este vorba de o carcasă pentru iPhone 5 și 5s (dar ni se promite pentru viitor și compatibilitatea cu alte modele de smartphone) sub formă de perie de păr și care funcționează ca o perie de păr. Lângă fanta pentru iPhone, are chiar și o oglindă. Tot acest angrenaj care unui om normal nu are cum să îi pară altfel decât total inutil, are ca scop pregătirea minuțioasă a selfie-ului perfect pe principiul: te-ai pieptănat, te-ai oglindit, te-ai imortalizat. Și costă 19,99 dolari!

the perfect selfie

The Selfie Brush oferă pe pagina web și câteva sfaturi profesioniste pentru realizarea unui selfie de calitate. De altfel, chiar produsul în sine se promovează sub sloganul: have your best hair in every selfie! Nu foarte departe de ironia mea de mai sus.

Și pentru că Selfie Brush mi se pare o discriminare cruntă față de bărbați, vreau să fiți martorii mei, pentru că voi patenta un produs similar dedicat bărbaților și nu vreau să îmi fie furată ideea. Domnilor, vă prezint iComb!!! O să fiu bogat!!!

combcase

Este încă în stadiul de prototip, vreau să îi adaug și un tubuleț cu gel de păr! Finanțatorii și potențiali asociați sunt rugați să mă contacteze în privat! 🙂

Băi, sunt singurul care crede că o ia lumea pe o pantă nefericită?

via The Selfie Brush

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep