HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Alpha ajunge in Europa

Samsung Galaxy Alpha ajunge in Europa

Ocazie cu care aflăm și noi prețurile pentru acest terminal ușor atipic, aș spune eu, prin amestecul de specificații. În momentul în care Samsung Galaxy Alpha s-a lansat oficial, spuneam că soarta sa depinde de politica de preț aplicată de coreeni și că aceștia au arătat și că pot impune un telefon printr-un preț bun, dar și că au câteodată tendința de a-și supra-evalua produsele. Ei bine, cred că Samsung Galaxy Alpha va face parte din a doua categorie, din păcate pentru el.

Eu altfel nu pot să interpretez prețul de 565 de euro pentru Germania, cu livrare pe 26 septembrie. Îl consider exagerat pentru ceea ce are acest terminal de oferit. Și țineți cont că este cel mai ieftin, pe amazon.de Galaxy Alpha fiind listat la la 600 de euro (și cu livrare pe 19 octombrie). Vorbim despre varianta cu chipset octa-core Exynos, pentru că, se pare, va exista și una cu chipset Snapdragon 801 (un quad-core la 2,5 GHz) care va fi pusa în vânzare în Canada (parcă în ciuda americanilor).

De asemenea, telefonul va mai fi disponibil tot în această etapă a expansiunii sale comerciale și în Marea Britanie, la un preț de 500 – 515 lire.

via Sammobile

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep