HomeFeaturedFocusAmazon a lansat oficial Kindle Fire HD 6 si HD 7

Amazon a lansat oficial Kindle Fire HD 6 si HD 7

Sunt două tablete sub brand propriu, care au marele merit al prețului extrem de accesibil. În stilul Amazon, prețurile implică și o variantă cu reclame pe desktop, dar cu costuri mult mai mici. Surata cea mică, în versiunea de memorie internă de 8 GB (pentru că ambele au și versiuni de 16 GB) și cu afișare de reclame, are un preț de 99 de dolari. Eu zic ca e rezonabil.

Ce primim la asemenea prețuri de pornire? Ambele tablete au configurații identice, doar dimensiunea ecranului face diferența. Avem de-a face cu un chipset cu procesor quad-core, cu două nuclee de 1,2 GHz și două de 1,5 GHz, o memorie RAM de 1 GB, stocări interne de 8 sau de 16 GB, camere de 2 megapixeli cea principală și rezoluție VGA cea frontală, ecrane de 6, respectiv 7 inchi, cu aceeași rezoluție de 1280 x 800 pixeli și un Amazon Fire OS 4 (un Android modificat), care perimite și reclamele de care vorbeam mai sus, dar și o integrare accentuată cu activitățiile de zi cu zi ale Amazon-ului. La nivel de sonorizare apare cea de-a doua diferență, dată de prezența a doua difuzoare stereo la varianta de 7 inchi, comparativ cu un singur difuzor mono la cea mai mică dintre tablete.

Revenind la prețuri, maximul este atins de Amazon Fire HD 7 cu memorie internă de 16 GB și fără conținut sponsorizat, al cărei preț ajunge la 174 de dolari. Ca de obicei, aceste prețuri sunt valabile pentru Statele Unite și cu siguranță vor suferi modificări nefericite până vor ajunge mai aproape de noi.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep