HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Note Edge nu se incurca la pret

Samsung Galaxy Note Edge nu se incurca la pret

Doar nu degeaba este primul telefon cu ecran pe două laturi. Este o chestie exclusivă, cel puțin deocamdată, iar exclusivismul costă, am vâzut-o cu foarte multe (chiar prea multe ocazii). Așa că cei de la Samsung s-au gândit să aplice rețeta aceasta și pe Galaxy Note Edge, terminal ale cărei precomenzi au început să fie înregistrate.

Ocazie cu care am luat și noi la cunoștință un preț pentru acest phablet, valabil pentru aceeași țară relativ apropiată și demnă de invidiat din foarte multe puncte de vedere, Germania. Și cum fratele său cu ecran mai simplu, Galaxy Note 4, are un prețuloi impresionant (nu în sens pozitiv), nici Note Edge nu putea să o lase mai moale. Era de așteptat să fie mai scump și chiar este. 999 de euro este prețul pentru telefonul atipic. Glumind, nici cei trei euro discount ai lui Note 4, care au făcut deliciul presei, nu se mai aplică aici.

Deocamdată telefonul este la stadiul de precomandă, cu livrare undeva în octombrie. E sper sincer că aceste prețuri aberante se vor mai așeza, pentru că mergem într-o direcție cam nefericită. Deocamdat[, e numai bun pentru copiii de clasa a I-a, să vadă bine Internetul pe el! 🙂

via Notebooksbilliger.de

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep