HomeFeaturedFocusCat costa iPhone 6 si iPhone 6 Plus fara contract

Cat costa iPhone 6 si iPhone 6 Plus fara contract

A fost o dilemă mare pe marginea prețului întreg, fără obligații contractuale, al celor două telefoane lansate de Apple. Interesul este mare pentru această informație, pentru că cei care folosesc iPhone-ul ca pe un martor al statutului social (da, există și de ăștia), nu se pot încurca în contracte pe doi ani.

Ei bine, misterul a fost elucidat chiar de către compania din Cupertino, pe site-ul oficial, în secțiunea dedicată shopping-ului. Chiar dacă au fost căderi ale paginii, care ne-au reamintit de evenimentul de lansare, am reușit să surprind două capturi de ecran, suficiente încât să se vadă prețul pentru iPhone 6. Acesta va costa (atenție, în Statele Unite) 649, 749 sau 849 de dolari, în funcție de stocarea internă de 16, 64 sau 128 GB.

apple iphone 6 pret

Pe același algoritm, fratele mai mare și cu Plus în nume, va avea prețuri de 749, 849 sau 949 de dolari pentru aceleași variante de memorie internă. Așa cum am spus-o, sunt prețuri pentru Statele Unite. Aștept cu maxim interes prețurile pentru Europa, iar când mă gândesc la cele pentru biata noastră țară, începe să mă doară burta de la cât o să râd.

apple iphone 6 plus pret

UPDATE: Au ieşit la iveală şi preţurile pentru România. Acestea încep de la 3500 de lei pentru un iPhone 6 de 16 GB şi ajung până la 5000 de lei pentru un iPhone 6 Plus de 128 GB, potrivit QuickMobile. Site-ul va accepta deja precomenzi pentru noile telefoane Apple şi promite livrări începând din 19 septembrie.

via Apple

3 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep