HomeFeaturedFocusBicicleta electrica marca Philippe Starck

Bicicleta electrica marca Philippe Starck

Da, este băiatul pe care eu îl știu de la customizarea unei serii de hard-disk-uri externe și care, se pare, a mai avut tentative și în segmentul de căști audio. De această dată, designerul francez a lăsat puțin IT-ul deoparte, supărat poate pe ceea ce a citit în ultima vreme despre Siveco și s-a orientat înspre un alt domeniu care îmi este extrem de drag. Acela al motorizării electrice pe două roți. Tocmai de aceea, cred că începe să îmi placă de el.

Mai exact, împreună cu cei de la Moustache Bikes, au lansat o colecție de biciclete electrice cosmetizate binișor, sub numele de M.A.S.S. Collection, dar numite destul de frecvent Starckbikes-uri. Acestea au mai multe moduri în care pot rula grație motorului electric pe care îl posedă: eco, tour, sport și turbo. Accesibile printr-o simplă comandă aflată pe ghidon. Tot acolo se mai găsește și GPS-ul. În funcție de aceste moduri, autonomia poate varia de la 30 la 60 de kilometri (fără să punem la socoteală pedalatul), iar viteza maximă între 25 și 45 de km/h. Motorizarea este asigurată de un motor Bosch de 250 de wați, care, pentru că vorbim totuși de un stilist, se poate ascunde în spatele unei huse chic de blană. Sper doar că nu este naturală.

mass bike 2

Una peste alta, mie îmi place cum arată aceste biciclete. Asta chiar dacă, deși sunt un fan declarat al motorizării electrice, cred că bicicleta trebuie să rămână cât mai aproape de conceptul original. Asta în ciuda faptului că nu sunt un mare biker. Dar, ca să nu credeți nici că vorbesc degaba, ia uitați ce am călărit aseară! Un Specialized Fatboy 2014!

specialized fatboy bike

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep