HomeFeaturedFocusCortana continua asaltul Google Now: sunt introduse informatii despre trafic si timpii...

Cortana continua asaltul Google Now: sunt introduse informatii despre trafic si timpii de deplasare

DSC_8845

De aproape o lună am observat că Cortana de pe Lumia 1520 (cu Windows Phone 8.1 Update 1 Developer Preview) mă atenționează când e momentul să plec la birou și când ar trebui să plec de la birou acasă. După ce a monitorizat câteva săptămâni modul în care mă deplasez și intervalele orare, Cortana îmi spune acum zilnic când trebuie să plec ca să ajung la timp.

wp_ss_20140928_0001wp_ss_20140924_0001

E exact tipul de notificare pe care o primesc pe One M8 de la Google Now – faza faină e că Cortana pare mai exact în comparație cu Google Now, ceea ce pentru România, unde serviciile Bing ale Microsoft sunt aproape inexistente, e un lucru foarte bun.

Citeam că Cortana copiază Google Now și în ceea ce înseamnă notificările legate de zboruri: citind calendarul sau email-urile poate să detecteze ce zbor avem programat, de unde și către ce destinație și să ne aducă direct pe telefon update-uri despre el.

Ar trebui să găsesc pe undeva setarea în Cortana de vreme ce unii se pare că o au. La mine doar funcționează notificarea de plecare spre casă/birou, doar e Cortana beta.

public-transport_thumb

Aștept cu nerăbdare să văd ce mai aduce nou Microsoft pe Cortana în săptămânile următoare.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep