HomeFeaturedFocusWindows 9 se va numi Windows TH si va fi upgrade gratuit...

Windows 9 se va numi Windows TH si va fi upgrade gratuit la Windows 8.1

windowsth_0

Cu câteva zile înainte de evenimentul Microsoft în care se va vorbi oficial de Windows 9 aflăm că varianta de test se va numi Windows TH și că va exista o versiune oferită pentru download pe “Windows Technical Preview for Enterprise”. Scăpare intenționată (sau nu), pagina a fost online pentru câteva minute, timp suficient ca ”privilegiații” să aibă acces la ea, să facă niște capturi de ecran și să mai aducă o știre micuță despre Windows 9 într-o săptămână dominată de bendgate.

Vă reamintesc că despre Windows Threshold (9) se va vorbi la San Francisco, săptămâna aceasta – iar dacă presupunem că site-ul nu a fost degeaba creat acum, putem să ne așteptăm la posibilitatea de a descărca imagini ale acestei versiuni cât se poate de curând. Mai e o speculație: Windows Threshold s-ar putea să fie upgrade gratuit la Windows 8.1.

Și mai e o informație de reținut: la fel ca programul Developer Preview de pe Windows Phone, Microsoft lansează un ”Windows Insider Preview Program”, program ce va oferi entuziaștilor interesați posibilitatea de a avea acces rapid a versiunile de test pentru Windows Threshold (adică Windows 9).

Așteptăm să vedem ce prezintă Microsoft pe 30 septembrie și când putem descărca imaginile de test pentru Windows Threshold Preview. Apropo, tot imagini de 4 GB vor fi, ca și până acum.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep