HomeFeaturedFocusFidelizare cu arome de negustorie asiatica de la Motorola

Fidelizare cu arome de negustorie asiatica de la Motorola

Cam acesta este mixul de senzații pe care ți-l lasă noul program de fidelizare pe care l-au scornit chinezii de la Lenovo pentru noile modele Moto X și Moto G. Sub numele de Trade In, această promoție este gata să le ofere utilizatorilor dornici o sumă de până la 300 de dolari pentru achiziția unui telefon Moto X sau Moto G, dacă sunt dispuși să își cedeze telefonul vechi.

Cu steluțele de rigoare, ca cea cum că 300 de dolari este o sumă maximă (pe care cei de la GSM Arena nu au reușit să o obțină sub nicio formă), că oferta este disponibilă doar pentru Statele Unite și funcționează doar pentru achizițiile făcute prin MotoMaker, sau că banii promiși îi primești la ceva vreme după achiziția telefonului nou, sub formă de card Visa Prepaid (e și aici un catch), toată promoția îmi miroase a negustorie destul de ieftină.

trade your phone

Nu atât pentru că subevaluează anumite telefoane (eu am primit pentru un HTC One M8 in stare impecabilă 250 de dolari), sau pentru că, cel puțin în cazul lui Moto G, te ajută să obți și profit, dar mai ales pentru că ridică problema telefoanelor obținute de Motorola. Oare ce-o face cu ele? Că aș băga mâna în foc că nu le distruge!

Pe post de update, se pare că cei de la Cnet au primit 300 de dolari pe un Samsung Galaxy S5, care a surclasat un iPhone 5s de 64 GB. Așa că vă dau mai jos link-ul lor.

via Cnet

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep