HomeGames ArenaThe Sims 5 se afla undeva in negura

The Sims 5 se afla undeva in negura

Electronic Arts a făcut recent un anunț care ar putea să șocheze lumea care nu știe cum funcționează Electronic Arts, și anume, că nu lucrează la The Sims 5, și că nu se gândesc măcar la el dacă nu va avea succes The Sims 4.

Compania probabil a văzut astfel oportunitatea de-a calma spiritele celor care spun că The Sims 4 nu face altceva decât să repete ciclul de lansare fără funcții și conținut ce era deja disponibil în predecesorii săi, oferind o experiență inferioară pentru oricine îl cumpără devreme. Cu timpul, calitatea sa se va îmbunătăți, asta este clar, jocul având șanse excelente să primească măcar 5 extensii majore în următorii ani.

Vor fi luate și acestea în calcul când vine vorba de calcularea succesului? Categoric, așa că The Sims 5 este cam la fel de sigur ca un nou Battlefield. Un lucru ce poate că ar fi ajutat la partea de succes, sau măcar înțelegere, ar fi fost ceva transparență, cum ar fi, să nu pună o interdicție totală pe exemplare de recenzii, nici măcar IGN neprimind un exemplar înainte de lansarea sa. Sau, posibil au făcut asta pentru că transparența ar fi fost nocivă succesului. Personal, nu știu, nu am de unde lua The Sims 4.

Material preluat de pe Games Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep