HomeGames ArenaGarry’s Mod are mare succes

Garry’s Mod are mare succes

Pirateria asta de PC, e oribilă, e groaznică, atât de teribilă încât o modificare, devenită produs de sine stătător, ce în esență este mai mult o infrastructură pentru făcut tâmpenii decât un joc, nu se poate vinde decât în 6 milioane de exemplare.

Garry Newman anunță că modificarea sa pentru Half Life 2, Garry’s Mod, a depășit 6 milioane de unități vândute, dintre care cam 5,6 milioane au fost pentru Windows, 336 de mii pe Mac și 28 de mii pe Linux, aproximativ.

Prin coincidență, sâmbătă seara voi face un livestream cu Garry’s Mod, dar pe lângă asta, Garry’s Mod a fost responsabil în anii trecuți pentru câteva capodopere ale internetului, pe departe cea mai miunată creație fiind Concerned: A Half Life Comic. O serie de benzi Half-Life-2-izate ce s-a întins pe aproape doi ani de zile, oferind umor de calitate și, cumva, o poveste mai coezivă decât a seriei Mass Effect, deși totul era o glumă imensă despre un tip ce ajunge în City 17 cu o săptămână înainte de Gordon Freeman. Eroul poveștii este Gordon Frohman.

Material preluat de pe Games Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep