HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Note 4 are pret! Si ce pret!!!

Samsung Galaxy Note 4 are pret! Si ce pret!!!

Cred că m-am cam grăbit să râd de prețurile exagerate pe care le-a gândit Apple pentru iPhone 6 și iPhone 6 Plus. Până să le vedem transpuse la nivel de Europa din Statele Unite, care să ne dea și mai mulți fiori, are grijă de noi Samsung. Care vrea încă odată să demonstreze că ține aproape de rivalii de la Apple din toate punctele de vedere.

Samsung Galaxy Note 4 este deja listat în Germania, mai exact pe amazon.de la un preț minune de 995,9 euro!!! Care m-a lăsat cu gura căscată. Dacă nici reducerea de 3,09 euro nu vă facă să vă aruncați deja la precomandă, nu știu ce să mai zic. Nici nu cred că mai contează că nu se specifică o dată de lansare, reducerea face toți banii.

samsung galaxy note 4 pret

Vorbind serios, cred că este o greșeală a celor de la amazon.de, pentru că telefonul mai apre listat în Germania, la MediaMarkt spre exemplu, la un preț de 699 euro. Nici ăsta nu e mic, dar parcă e mai aproape de așteptări. Totuși, nu se pupă cu prețul vehiculat pentru Olanda, acum câteva zile. Era mai simplu dacă aveam prețuri comunicate direct de producători, la evenimentele de lansare. Dar se pare că a devenit un trend ca atunci când anunți oficial un telefon să păstrezi misterul prețului. Bate tot a strategie de marketing, mai aduci odată device-ul respectiv în atenția publicului.

Revenind la Galaxy Note 4, sunt curios cât o să coste fratele cu ecran mai șmecher, Galaxy Note Edge. Mă aștept să fie mai scump.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep