HomeFeaturedFocusKarbonn Sparkle V Android One isi face aparitia

Karbonn Sparkle V Android One isi face aparitia

Și ne cam pune pe gânduri legat de ceea ce înseamnă un budget-phone pe la alții. Nu mai departe de o săptămână în urmă vedeam cum un alt indian sărac dar cinstit își făcea apariția. Este vorba despre Micromax Canvas Nitro A310. Acum, un alt confrate de-al lui vine să ne răscolească prin prețul pe care îl afișează. Sau mai bine zis, îl va afișa.

Karbonn Sparkle V Android One vine în online-urile din India la 105 dolari, în schimbul cărora propune un ecran IPS de 4,5 inchi și 854 x 480 pixeli, în spatele căruia se ascund un procesor quad-core de 1,3 GHz (cu GPU Mali 400), o memoria RAM de 1 GB, stocare internă de 4 GB cu posibilități de extindere prin microSD, un acumulator de 1700 mAh și camere de 5 și de 2 megapixeli. Telefonul este dual-SIM și face parte din seria de dispozitive Android One, avand promise update-uri pentru Android-ul 4.4.4 KitKat stock.

Dacă luăm în considerare faptul că telefoanele Karbonn au ajuns și în România, s-ar putea ca, la un moment dat, să vedem aceste terminale și în ofertele de pe la noi. Probabil nu la același preț, ci la unul care să ne îndemne să nu îl mai credem pe Karbonn Sparkle V Android One chiar așa de cinstit. Va fi acuzat pe nedrept, săracul, pentru că el este nevinovat! 🙂

via BGR

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep