HomeFeaturedFocusLa IFA Sony extinde gama smart cu SmartBand Talk si SmartWatch 3

La IFA Sony extinde gama smart cu SmartBand Talk si SmartWatch 3

01_SmartWatch_3_Black resize 0201_SmartBand_Talk_White_resize 01

Astăzi Sony a prezentat la IFA 2014 două noi modele de accesorii inteligente: SmartBand Talk şi SmartWatch 3, o brățară inteligentă și un ceas inteligent.

SmartBand Talk este o brăţară inteligentă dotată cu ecran de 1.4” paper display care permite managementul apelurilor şi al convorbirilor iar SmartWatch 3 este un ceas inteligent Android Wear.

Brățara inteligentă SmartBand Talk rupe puțin tradiția și oferă  funcții de acces la apeluri şi convorbiri, optime pentru persoanele aflate în permanentă mişcare, având și posibilitatea interacțiunii prin comenzi vocale. Ce e foarte fain, este ecranul de tip e-paper de 1.4”. Mai are și clasicii senzori de tip accelerometru şi altimetru pentru a înregistra exercițiile fizice. Și nu în ultimul rând, brăţara SmartBand Talk este rezistentă la apă (standard IP68). Modelele ce vor veni pe piață  vor fi inițial pe alb și negru.

Noua generație de ceas inteligent de la Sony, adică SmartWatch 3este primul ceas inteligent Sony realizat în parteneriat cu Google pe Android Wear. SmartWatch 3 are un ecran Transflective 320×320 TFT LCD de 1.6” pentru vizibilitate în condiţii de lumină puternică, este rezistent la apă, conform standardului IP68şi se poate încărca prin microUSB. Pentru stocare are o memorie internă de 4GB.

Atât SmartBand Talk cât şi SmartWatch 3 au opțiuni de coenctare Bluetooth şi NFC. Odată cu cele două produse Sony aduce și aplicaţia Lifelog şi va avea ca scop să ofere o mai mare vizibilitate şi control asupra jurnalului cotidian.

Sony spune că  SmartBand Talk şi SmartWatch 3 vor fi disponibile începând cu toamna anului 2014.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep