HomeFeaturedFocusLumia 730, 735 si 830, noutatile Microsoft/Nokia de la IFA

Lumia 730, 735 si 830, noutatile Microsoft/Nokia de la IFA

Plus update-ul software Lumia Denim, care va veni pe toate aparatele în ultimul trimestru al anului ca urmaș al Cyan-ului, pentru o integrare mai bună a Cortanei și a camerei foto. Dar să ne întoarcem la hardware, nu înainte de a menționa ușoara ezitare a Microsoft în a renunța la numele Nokia, unul destul de bine împământenit în industria terminalelor mobile, fie ele deștepte sau mai simple.

nokia lumia 730

Lumia 730 propune un procesor quad-core de 1,2 GHz (Snapdragon 400) cu o memorie RAM de 1GB, stocare internă de 8 GB, slot microSD, camere de 6,7 și 5 megapixeli (de unde toată promovarea cu selfie-urile) si dual-SIM, toate ascunse în spatele unui display de 4,7 inchi și 720p rezoluție. Toate la un preț pentru Europa de 199 de euro. Lumia 735 este de fapt un 730 cu conectivitate LTE și fără dual-SIM, care va duce prețul la 219 euro. Partea frumoasă este că ambele terminale vor fi comercializate chiar începând cu această lună.

Lumia 830 este construit tot în jurul camerei, dar de această dată cea principală, de 10 megapixeli, cu tehnologia PureView. În rest, un procesor quad-core de 1,2 GHz (Snapdragon 400), 1 GB de memorie RAM, 16 GB pentru stocare internă, un display de 5 inchi și 720p, wireless charging, un acumulator de 2200 mAh și alte câteva detalii comerciale, din care se remarcă disponibilitatea în această lună, la un preț de 330 euro.

nokia lumia 830

Cele trei telefoane nu au menirea de a da consumatorul pe spate din punct de vedere tehnic, fiecare bătând monedă pe o singură caracteristică. Totuși, ce îmi place mie la Microsoft/Nokia, este că au fost foarte expliciți cu prețurile și că vor pune telefoanele în vânzare foarte prompt.

via The Verge, The Verge

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep