AcasăFeaturedFocusNici nu a venit bine GDR1 pentru Windows Phone 8.1 si vorbim...

Nici nu a venit bine GDR1 pentru Windows Phone 8.1 si vorbim de GDR2

Windows PhoneGDR2

Nici nu are încă toată lumea acces la Windows Phone 8.1 GDR2 și deja se vorbește despre GDR2 care ar trebui să aducă și mai multe elemente interesante în sistemul de operare al Microsoft pentru platformele mobile. Via nokiapoweruser aflăm de la o persoană ce afirmă că s-a jucat cu un GDR2 că vom primi integrarea opțiunii de setare a conexiunii de date în Action Center, că setările vor putea fi ordonate alfabetic și că noua generație Snapdragon 805 va avea suport. Dincolo de asta, rezoluțiile mai mari ale display-urilor vor putea fi folosite și pe aparatele Windows Phone – adică cele 2k sau mai mari.

Și deloc întâmplător, Cortana va ajunge și către alte zone – nu mă aștept să văd curând România aici.

GDR2 pentru WIndows Phone 8.1 e posibil să ajungă în teste prin programul Developer Preview undeva spre finalul anului. Versiunea asociată build-ului ar putea fi 8.15.12375.0, față de actuala 8.10.14157.200.

Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Windows Insider MVP (https://insider.windows.com/en-us/MVPs/ionut-balan/) & gadget enthusiast. Security addict. IT industry analyst. Reviewer for Windows Phone & Android devices. Fan of Ubuntu and Windows 10.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recomandari

MobileDirect.ro